MC
MC
22/05/2022
Dygtige og effektive Dygtige og effektive. Og søde. Lucas og Markus var top dollar!
Sascha
Sascha
14/05/2022
Mange tak for super god service og en… Mange tak for super god service og en effektiv flytning. Kæmpe anbefaling herfra 💪🏻🤩
kunde
kunde
05/05/2022
Super service og 100% tjek på det Super service og 100% tjek på det! Selv et meget tungt flygel og marmorbord blev med ekspertise båret ned fra 2.sal med et smil på læben. Jeg ville til hver en tid trygt vælge flytteholdet! Kan kun varmt anbefale flytteholdet.
Clara Schmelling Hinsch
Clara Schmelling Hinsch
18/04/2022
Punktlige, effektive og påpasselige Den 12/4 havde jeg to søde, effektive og hjælpsomme gutter, Anders og Karsten, fra flytteholdet til at flytte for mig. De var punktlige, høflige og i super godt humør. Alle mine ting blev passet utroligt godt på og jeg kunne ikke være mere tilfreds! 5/5 stjerner fortjener de, jeg vil helt sikkert anbefale flytteholdet til andre og selv bruge dem igen.
Andrea
Andrea
13/04/2022
Effektiv og flinke flyttefolk Super flinke, unge mænd, der med smil og godt mod slæbte kasser fra femte sal uden elevator. Holdt tiden og gav fin og fair fast pris inden. De flyttede også for min far i januar måned og det var lige så god en oplevelse. Stort tak til Flytteholdet.
Kamilla Saunte Nielsen
Kamilla Saunte Nielsen
11/04/2022
Smil, godt humør og effektiv flytning Da vi skulle have flyttet noget enormt tungt og havde brug for hjælp, kommer to friske gutter. Godt humør, smil og enormt meget gåpåmod. Kan stærkt anbefaledes 😃 tak for hjælpen. Kamilla og Kristoffer Højby sj.
Maiken Litke
Maiken Litke
04/04/2022
Tak for en rigtig god oplevelse da min… Tak for en rigtig god oplevelse da min datter flyttede den 29/3 2022. Det gik over al forventning med jeres hjælp!
Tekin Harmanci
Tekin Harmanci
31/03/2022
Nogle utroligt effektive og hjælpsomme… Nogle utroligt effektive og hjælpsomme drenge. De holder hvad de lover og går ikke før alt er som det skal være. 5 stjerner herfra!
Mogens Lystrup
Mogens Lystrup
23/03/2022
Top service og professionelle 2 friske venlige unge mænd tropper op med smil og gå på mod. De pakker flyttebilen med alle vores kasser og møbler og efter små 2 timer er flytningen klaret. Super service, klarhed, professionelle og fuld tryghed. Jeg vil klart uden tøven, anbefale dem til enhver tid. Faktisk vil jeg selv bruge dem igen senere på året. Book dem trygt. Det er 100% service.